Zonnepanelen schoonmaken

Door zonnepanelen regelmatig te reinigen wordt de energie-opbrengst verhoogd. Wij reinigen zonnepanelen vaan met ons TelewashSysteem, wat ervoor zorgt dat wij ook moeilijk bereikbare zonnepanelen vaak eenvoudig kunnen schoonmaken.

Vieze zonnepanelen verliezen energie-opbrengst

Zonnepanelen zetten zonlicht om en elektrische energie. Bevuilde zonnepanelen vangen minder zonlicht op, waardoor er ook minder energie wordt geproduceerd. Bij verontreinigde zonnepanelen kan het rendement tot wel 20% afnemen! Daarnaast kunnen verontreinigde zonnepanelen storingen in het systeem veroorzaken.


Reinigen met veilig osmosewater

Dit is prima te op te vangen door een periodieke reinigingsbeurt in te plannen. Op die manier leveren de zonnepanelen het hele jaar door optimaal rendement. Een reinigingsbeurt van je zonnepanelen verdient zichzelf terug doordat het rendement optimaal blijft. Het is daarbij van het uiterste belang dat dit op zorgvuldige wijze gebeurt. Zonnepanelen mogen niet met en willekeurig reinigingsmiddel schoongemaakt worden. Zonder toepassing van de juiste middelen en techniek kunnen je zonnepanelen namelijk beschadigd raken.

Het Telewash systeem kwalitatief één van de beste en tevens het veiligste systemen voor het wassen van zonnepanelen.

Voor het reinigen van zonnepanelen ben je bij Oudshoorn Totaalreiniging op het juiste adres. Met een speciaal daarvoor geschikte borstel met zachte nylon haren en een uitschuifbare telecoopsteel zorgen wij ervoor dat je zonnepanelen en de omlijsting in optimale staat blijven en een zo hoog mogelijk rendement leveren. Door gebruik te maken van de reinigingsdienst van Oudshoorn Totaalreiniging verzekert u zichzelf ervan dat dit op optimale wijze gebeurt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak.

Prijs aanvragen

Vul onderstaand formulier in, of stuur ons een email. Je bericht wordt doorgaans binnen 1 - 2 werkdagen door ons behandeld.

06 132 89 406 niels@oudshoorntotaalreiniging.nl