Vloeronderhoud

Wij verzorgen vloeronderhoud voor o.a. kantoren, scholen en zorginstellingen. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf of instelling kunnen betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Linoleum & marmoleum

Linoleum en marmoleum zijn redelijk onderhoudsvriendelijke vloeren, toch is het echter aan te raden om ieder jaar een nieuwe waslaag aan te brengen zodat ze wel 20 jaar of langer mee kunnen gaan. De methode die hiervoor wordt gebruikt hangt af van de staat van de vloer. Omdat wij zelf de machines en expertise in huis hebben kunnen wij tegen zeer scherpe tarieven uw vloeren weer als nieuw eruit laten zien!

Slijtage van vloeren

Elke vloer wordt anders gebruikt. Sommige worden intens gebruikt, andere zijn minder onderhevig aan slijtage. Onze ervaring leert dat vloeren in kinderdagverblijven en scholen heel intens gebruikt worden. Hier komen we heel veel marmoleum vloeren tegen, die op zich heel sterk zijn, maar waar toch jaarlijks onderhoud aan moet worden gepleegd.

Taptijt en marmer

Hotels, conferentie- en partycentra hechten naast het beschermde deel van het vloeronderhoud vooral veel waarde aan dat hun ruimtes er ten alle tijden goed onderhouden uitzien. Hier gaat het dan vaak om tapijt of marmer. Ook deze materialen hebben een speciaal onderhoudsplan nodig.

Tevens hebben wij reinigingsmiddelen om de vloeren gedurende het jaar goed te onderhouden. Ook voor onderhoudscontracten bent u bij ons aan het goede adres.

De grootste glazenwasser van Leiden e.o. met
maandelijks meer dan 1500 tevreden klanten.

Daarom Oudshoorn Totaalreiniging

Al ruim 20 jaar ervaring

Gewoon nette en betrouwbare medewerkers

Jij bepaalt zelf de frequentie van de werkzaamheden

Facturen via email, gemakkelijk online betalen

100% tevreden klanten, daar doen we het voor

Klanten waarderen ons met 4,6/5 sterren op Google

Prijs aanvragen

Vul onderstaand formulier in, of stuur ons een email. Je bericht wordt doorgaans binnen 1 - 2 werkdagen door ons behandeld.

06 132 89 406 niels@oudshoorntotaalreiniging.nl