Vloeronderhoud

Wij verzorgen vloeronderhoud voor o.a. kantoren, scholen en zorginstellingen. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf of instelling kunnen betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Vloeronderhoud voor scholen en bedrijven

Zoek je een ervaren bedrijf dat het vloeronderhoud optimaal verzorgt? Bij Oudshoorn Totaalreiniging ben je op het juiste adres. Wij beschikken een gespecialiseerd team met de kennis en ervaring om bijna elke vloer te reinigen en te onderhouden. We maken hierbij gebruik van de nieuwste technieken, machines en onderhoudsmiddelen. Wij maken je vloer weer als nieuw.

Jouw visitekaartje, onze klus

De vloer is het visitekaartje van iedere ruimte. Hoewel het oppervlak van een vloer is doorgaans heel sterk is, ontstaan er onvermijdelijk toch krasjes, vlekken of oneffenheden waardoor de vloer kleur en kwaliteit verliest. Dat is natuurlijk logisch want er wordt dagelijks op gelopen. Daarom is periodiek onderhoud en reiniging van vloeren noodzakelijk. Een schone en goed onderhouden vloer zorgt voor een frisse uitstraling en verlengt de levensduur van de vloer aanzienlijk. Soms tot wel 20 jaar of langer!

Een passende oplossing

Wij bieden verschillende oplossingen voor vloeronderhoud aan. De methode die hiervoor wordt gebruikt hangt af van het materiaal en de huidige staat van de vloer. We bekijken dit vooraf en maken dan vrijblijvend en gratis een voorstel om het onderhoud en eventuele periodieke reiniging uit te voeren.

Met het vloeronderhoud van Oudshoorn Totaalreiniging ben je verzekerd van het beste resultaat.

Onderhoud en reiniging voor alle type vloeren

  • PVC Vloeren
  • Linoleum en Marmoleum vloeren
  • Betonvloeren
  • Parketvloeren
  • Gietvloeren
  • Houten vloeren
  • Marmer- en andere natuursteenvloeren
  • Tapijt

Staat jouw vloer er niet bij? Neem contact met ons op wat we voor je kunnen betekenen!

Ook kunnen wij met een nieuwe techniek je Linoleum- of Marmoleumvloeren van een nieuwe (kleur) laag voorzien + een slijtvaste toplaag waardoor de vloer met regelmatig onderhoud weer 10 jaar mee kan.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak.

Prijs aanvragen

Vul onderstaand formulier in, of stuur ons een email. Je bericht wordt doorgaans binnen 1 - 2 werkdagen door ons behandeld.

06 132 89 406 niels@oudshoorntotaalreiniging.nl