Tuinreiniging

We geven je tuin weer die zomerfrisse uitstraling waar je zo gek op bent!

Een opgefriste tuin

Als de zon weer begint te stralen ontstaat snel de hardnekkige groene aanslag in je tuin of stoep. Die groene aanslag ziet er niet alleen lelijk uit, het zorgt er in veel gevallen voor dat je terras of vlonder glad wordt. En dat is levensgevaarlijk. Deze groene aanslag wil je het liefst zo snel mogelijk verwijderen. En juist als de dagen mooier en warmer worden wil je natuurlijk ook genieten van een mooi, schoon terras.

Schoon en fris

Verweerde en vervuilde schuttingen, stoep of terras kunnen wij in bijna alle gevallen weer reinigen tot de oorspronkelijke frisse en schone uitstraling. We hebben jarenlange ervaring met het verwijderen van groene aanslag. Sommige vormen van groene aanslag vragen om specialistische behandelingen met hoge druk of ontgroeningsmiddelen. Wij hebben de expertise om de juiste methode toe te passen. We werken met professionele apparatuur en gebruiken geen schadelijke reinigingsmiddelen. Kortom, wij zorgen ervoor dat je tuinmuurtjes, tegels, stoep en schutting er weer uit zien als nieuw.

Prijs aanvragen

Vul onderstaand formulier in, of stuur ons een email. Je bericht wordt doorgaans binnen 1 - 2 werkdagen door ons behandeld.

06 132 89 406 niels@oudshoorntotaalreiniging.nl