Kwaliteits schoonmaakdiensten voor VvE’s

Oudshoorn Totaalreiniging heeft veel ervaring in het periodiek reinigen van de gemeenschappelijke ruimtes en glasbewassing van VvE–gebouwen. We zijn flexibel en servicegericht. Mogen we je binnenkort een mooi voorstel doen?

Schoonmaak

Periodiek uw bedrijfsruimte laten schoonmaken? Wij maken samen met u een op maat gemaakt schoonmaakplan en voeren dit uit met vakbekwaam en professioneel personeel. Wij zemen de ramen, stofzuigen, maar ook maken we sanitair, liggende delen, bureaus, entreehal, kantines en keukens schoon.

VvE’s – Trappenhuizen & portieken schoonmaken

Thuis komen begint al bij de portiek deur. Periodiek schoonmaken en onderhouden van trappenhuizen met goed materiaal en vakbekwaam personeel die altijd te zijn herkennen aan de bedrijfskleding. Duidelijke schoonmaakroosters die voor elke bewoner zichtbaar zijn en waar alle taken op worden af getekend.

Schoonmaak Bouwoplevering

Wanneer u klaar bent met het bouwen van uw object komen wij in beeld. Stucwerk op de ramen, centimeters stof op de vloer en op het nieuwe sanitair, niets is ons te gek. Wij verzorgen de schoonmaak van zowel de binnnen- als buitenzijde van uw object zodat uw klanten het met een tevreden gevoel kunnen betrekken.

Ontzorgen

Wij stofzuigen, dweilen, zemen de ramen, maken het entree aangezicht, bellen tableau’s en liften schoon, verwijderen spinnenrag, nemen de trapleuningen af. Wij regelen alles van A tot Z. Ook huismeester taken behoren tot de mogelijkheden om u geheel te ontzorgen.

De grootste glazenwasser van Leiden e.o. met
maandelijks meer dan 1500 tevreden klanten.

Daarom Oudshoorn Totaalreiniging

Al ruim 20 jaar ervaring

Gewoon nette en betrouwbare medewerkers

Jij bepaalt zelf de frequentie van de werkzaamheden

Facturen via email, gemakkelijk online betalen

100% tevreden klanten, daar doen we het voor

Klanten waarderen ons met 4,6/5 sterren op Google

Prijs aanvragen

Vul onderstaand formulier in, of stuur ons een email. Je bericht wordt doorgaans binnen 1 - 2 werkdagen door ons behandeld.

06 132 89 406 niels@oudshoorntotaalreiniging.nl