Hogedrukreinigen

Hogedrukreiniging kan voor veel verschillende projecten worden ingezet. Wij helpen bijvoorbeeld met het reinigen van tuinen, betonvloeren en gevels.

Voor een frisse uitstraling

Als de zon weer begint te stralen ontstaat al weer snel de hardnekkige groene aanslag weer op je dak, balkon, tuin of stoep. Nederland heeft een vochtig klimaat waardoor groene aanslag alle kans heeft om te groeien tussen je terrastegels of stenen. Groene aanslag zorgt er in veel gevallen voor dat een terras of vlonder glad wordt. En dat is levensgevaarlijk. Deze groene aanslag wil je het liefst zo snel mogelijk verwijderen.

Tuinonderhoud

Als je gevel, schutting, stoep of andere oppervlakken verweerd zijn met groene aanslag en andere vervuiling , dan kunnen wij van Oudshoorn Totaalreiniging dit in bijna alle gevallen weer reinigen tot de oorspronkelijke frisse en schone uitstraling. Wij hebben jarenlange ervaring met het verwijderen van groene aanslag. Sommige vormen van groene aanslag vragen om specialistische behandelingen met hoge druk of stoom. Wij hebben de expertise om de juiste methode toe te passen. We werken met professionele apparatuur en gebruiken geen schadelijke reinigingsmiddelen. Kortom, wij zorgen ervoor dat je tuinmuurtjes, stoep, dak of ieder ander oppervlak er weer uit zien als nieuw.

Het is bij ons ook mogelijk om een onderhoudsabonnement af te nemen waarbij we halfjaarlijks of jaarlijks langs komen voor een hogedrukreiniging.

Hogedrukreiniging wordt gedaan met een professionele hogedrukreiniger. Dit is een multi-inzetbaar apparaat dat wordt gebruikt om met grote kracht aanslag, verwering en andere vervuiling te verwijderen. Door middel van stoom wordt het water onder zeer hoge druk door de slang naar de spuitmond geleid om zo de oppervlakte snel en effectief te reinigen.

Wat is hogedrukreinigen?

De meeste hogedruk reinigers die u kunt huren of kopen voor thuisgebruik zijn niet gemaakt om voor lange tijd achter elkaar te gebruiken. Hierdoor kan het een probleem geven als je voor een lange tijd wilt doorgaan en genoodzaakt moet stoppen door overhitting. Daarnaast kunnen hogedruk reinigers grote oppervlakken niet aan. Veiligheid is ook een belangrijk aspect om in de gaten te houden. Vaak werk je met grote drukverschillen en kunt u uzelf of iemand anders bezeren als u deze deze hogedruk reiniger verkeerd afstelt en niet op de juiste manier mee weet te werken. Tot slot heeft elk soort oppervlakte zijn eigen druk nodig om niet beschadigd te raken. Onze ervaren hogedrukspecialisten die houden rekening met al deze aspecten.

Welke maand groene aanslag verwijderen?


Wat is de beste periode om groene aanslag te verwijderen? Doordat groene aanslag minder goed tegen zon en warmte kan, is het voorjaar het uitgelezen moment om de groene aanslag te verwijderen. Juist als de dagen mooier en warmer worden, wil je natuurlijk genieten van een mooi, schoon terras.

Vrijblijvend advies en prijsopgave


Ben je geïnteresseerd? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een offerte. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het reinigen groene aanslag op je terras, tuintegels hekwerk, schuttingen, etc.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Prijs aanvragen

Vul onderstaand formulier in, of stuur ons een email. Je bericht wordt doorgaans binnen 1 - 2 werkdagen door ons behandeld.

06 132 89 406 niels@oudshoorntotaalreiniging.nl