Glasbewassing bedrijven

Een betrouwbare partner voor een écht schoon resultaat. Binnen, buiten en op grote hoogte.

Het visitekaartje van jouw bedrijf

Heb je een bedrijfspand, kantoor of showroom waar je klanten ontvangt? Dan is het natuurlijk erg belangrijk dat uw ramen, gevel en oprit schoon zijn. Een nette en schone gevel is je visitekaartje. En regelmatige glasbewassing zorgt ook voor een betere lichtopbrengst, wat een enorme stimulans is voor het werkplezier van je medewerkers.

Kortom, als ondernemer ben je op meerdere vlakken gebaat bij een schoon en goed onderhouden bedrijfspand. Zowel tijdens als buiten openingstijden is het je visitekaartje naar je (potentiële) klanten.

In goede handen

Laat daarom het werk uit handen nemen door een professioneel glazenwassersbedrijf. Oudshoorn Totaalreiniging heeft ruim 25 jaar ervaring in glasbewassing. Wij zorgen maandelijks bij tientallen bedrijven voor schone ramen. Dat doen we met ons Telewash-systeem en puur osmosewater. Maar ook bijvoorbeeld lichtbakken en gevelbeplating kunnen door ons gewassen en gereinigd worden.

Telewash Systeem

Voor het wassen van de ramen aan de buitenzijde maken we gebruik van het TeleWashsysteem (of telescoop bewassing) bestaande uit een lange uitschuifbare steel met borstel. Doordat al het vuil en stof wordt weggespoeld blijven je ramen langer schoon. Hiervoor gebruiken we osmosewater (ook wel gedemineraliseerd water genoemd) wat wij in eigen beheer filteren: het schoonste osmosewater van Leiden en omstreken. Zelfs in direct zonlicht, droogt alles geheel streep- en kleurloos op. Met als resultaat een schoon oppervlak. Met dit systeem werken wij tot een hoogte van 17 meter. Bovendien worden er geen reinigingsmiddelen aan het water toegevoegd, dus milieuvriendelijk.

Werken op grote hoogte

Klussen op grotere hoogte dan ±17 meter kunnen een hoogwerker of hijsgondel vereisen. Wij zijn volledig gecertificeerd om op deze wijze jouw klus te kunnen uitvoeren.

Osmosewater

Osmosewater wordt ook wel gedemineraliseerd water genoemd en is water in zijn puurste vorm en wordt gebruikt voor de glasbewassing met het Telewash systeem. Osmosewater laat geen strepen of vlekken achter, zelfs bij zonnig weer droogt osmosewater streeploos schoon op zonder trekker of zeem. Osmose glasbewassing is milieuvriendelijk en duurzaam, omdat er geen chemische middelen gebruikt worden.

Een betrouwbare en nette glazenwasser voor jouw bedrijf? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of een kop koffie.

Prijs aanvragen

Vul onderstaand formulier in, of stuur ons een email. Je bericht wordt doorgaans binnen 1 - 2 werkdagen door ons behandeld.

06 132 89 406 niels@oudshoorntotaalreiniging.nl