Oudshoorn Totaalreiniging – Gevelreiniging stucwerk

Gevelreiniging stucwerk

Gevelreiniging zorgt voor een frisse uitstraling van je woning. Oudshoorn Totaalreiniging is de specialist op het gebied van het reinigen van gestucte gevels.

Gevelreiniging

Veel woningen worden tegenwoordig afgewerkt met een stuclaag of spachtelputz. Na enige tijd raakt het oppervlak daarvan verontreinigd door luchtverontreiniging, groene aanslag, algen, schimmel, etc. Voor een mooie uitstraling en het verlengen van de levensduur van het gevelopppervlak is regelmatig reinigen belangrijk.

Specialist

Oudshoorn Totaalreiniging is de specialist op het gebied van gevelreiniging. Wij kunnen nagenoeg elke gevel weer reinigen naar de oorspronkelijke uitstraling. We kijken naar de aard van de vervuiling, de staat van de ondergrond en bepalen aan de hand daarvan de optimale reinigingsmethode: oppervlaktereiniger, hogedrukreiniging of de biologisch afbreekbare Softwashmethode. Zo nodig zetten we een proefstuk, zodat ook het eindresultaat zichtbaar is.

Vraag direct een gratis vrijblijvende offerte aan en geniet snel weer van een schone en frisse uitstraling van je gestucte gevel.

Prijs aanvragen

Vul onderstaand formulier in, of stuur ons een email. Je bericht wordt doorgaans binnen 1 - 2 werkdagen door ons behandeld.

06 132 89 406 niels@oudshoorntotaalreiniging.nl