Gevelreiniging

Niet alleen schone ramen maar ook weer een fris aangezicht van uw huis. Voor een mooie uitstraling en verlenging van de levensduur van de gevelbeplating en boeidelen.

Gevelreiniging voor woningen

Veel woonhuizen zijn tegenwoordig met Trespa beplating of houten boeidelen. Vaak zijn die vervuild met organische en atmosferische verontreiniging, zoals luchtverontreiniging, groene aanslag, algen, schimmel, etc.

Wij kunnen dit zonder probleem reinigen met ons Telewash-Systeem in combinatie met een specialistisch reinigingsmiddel! Vaak is 1 á 2 keer per jaar al genoeg om groot schilderonderhoud enkele jaren uit te stellen. Dat scheelt dus direct in je portemonnee.

Voorkom of verwijder vuil op je gevel

Met professionele apparatuur en de juiste schoonmaakmiddelen reinigen wij verschillende soorten houtwerk en kunststof. voor de meeste situaties een optimale en simpele oplossing met een glanzend resultaat.

Hoe wordt de gevel gereinigd?

Omdat er verschillende soorten gevels zijn, zijn er eveneens verschillende methodes om een gevel te reinigen. Voordat we de beste reinigingsmethode kiezen, komen we graag bij je langs. We inspecteren de gevel grondig, en brengen we een offerte uit.

Afhankelijk van het materiaal maken wij vlekkeloos schoon met basis schoonmaak met oppervlaktereiniger, hogedrukreiniging of (chemische) reiniging met de biologisch afbreekbare Softwash methode.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Prijs aanvragen

Vul onderstaand formulier in, of stuur ons een email. Je bericht wordt doorgaans binnen 1 - 2 werkdagen door ons behandeld.

06 132 89 406 niels@oudshoorntotaalreiniging.nl