Dakkapelreiniging

Reinig en voorkom aanslagvorming op je dakkapellen met onze Softwash dakkapel reinigingsservice.

Dakkapelreiniging

Onderhoud is belangrijk, en natuurlijk wil je ook dat je woning er schoon en fris uitziet. Na verloop van tijd ontstaat er op je dakkapel groene aanslag of een grauwe waas die lastig te verwijderen is. Daar hebben wij de oplossing voor: De Softwash dakkapel reinigingsservice van Oudshoorn Totaalreiniging.

Softwash

Softwashreiniging is de effectieve manier om dakkapellen veilig schoon te maken. Bij deze methode maken we gebruik van lage druk en biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen. Een groot voordeel van deze reiniging is dat de organische vervuiling letterlijk bij de wortel wordt aangepakt. Hierdoor blijven de dakkapellen tot 3 keer langer schoon!

Mileuvriendelijk

Laat daarom je dakkapel deskundig reinigen door Oudshoorn Totaalreiniging. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn dé specialist in de Randstad als het aankomt op dakkapelreiniging. Wij slaan geen hoekje over, inclusief de beplating en kozijnen; ook je ramen worden gelijk gewassen. Kortom, een stralend resultaat! Wij werken met moderne milieuvriendelijke middelen. Kunststof, hout of Trespa, door middel van onze Softwashmethode verwijderen we voor langere tijd alle schimmels, alg, mos en vuil. En dat alles voor een wel heel voordelig tarief vanaf € 79,50 per dakkapel!

Tarieven

Aantal dakkapellen
Prijs per dakkapel
1 dakkapel
€ 99,00
2 t/m 4 dakkapellen
€ 94,50
5 t/m 9 dakkapellen
€ 89,50
10 t/m 14 dakkapellen
€ 84,50
15 of meer dakkapellen
€ 79,50

Burenkorting

Ontvang samen met je buren leuke kortingen. Bij meerdere dakkapellen in dezelfde straat kan dit voordeel flink oplopen. Deze korting geldt alleen als de buren de opdracht tijdig plaatsen, dat wil zeggen vóórdat wij de aankondiging hebben verstuurd zodat wij de planning hierop kunnen aanpassen en de kortingen voor iedereen kunnen verwerken.

De voordelen op een rijtje

  • Jarenlange ervaring – Professionele medewerkers
  • Dé specialist in dakkapelreiniging
  • 100% veilige werkmethode
  • Gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen
  • Compleet aanbod in reiniging en glasbewassing
  • Snelle en gemakkelijk betalen met iDEAL of automatische incasso

Als je op zoek bent naar een professionele en veilige reiniging van je dakkapel, dan is Oudshoorn Totaalreiniging de juiste keuze.

Plaats direct jouw opdracht

Door onderstaand formulier in te vullen plaats je direct een opdracht om jouw dakkapellen te laten reinigen. We planning je woning zo snel mogelijk in, en komen uiterlijk binnen 4 weken langs. Je betaalt pas achteraf nadat onze collega's alles spik-en-span hebben achtergelaten.

Vragen vooraf? Neem gerust eerst even contact met ons op.