Dakkapel reinigen

Reinig en voorkom aanslag op dakkapellen met onze dakkapel reiniging. Gewoon vanaf straatniveau met onze nieuw softwash methode. Zonder gedoe met ladders of dak-beklimmers.

Dakkapel periodiek schoonmaken

Buiten het feit dat onderhoud heel belangrijk is, wil je als huiseigenaar natuurlijk ook dat je woning er altijd schoon en fris uitziet. Daar hoort ook de dakkapel bij. Dakkapellen zijn tegenwoordig onderhoudsarm, maar dat wil niet zeggen dat er totaal geen onderhoud hoeft te worden gepleegd.

Trespa en andere moderne materialen zijn hard, maar zonder regelmatige reiniging zal het weer en vuil na enige tijd zijn sporen achterlaten. Het nadeel van harde materialen is namelijk dat als vuil er eenmaal in zit het zeer moeilijk te verwijderen is. Gevolg: een grauwe waas.

Dakkapel laten reinigen

Zelf het dak op klimmen om de dakkapel te reinigen is niet echt een goed en veilig idee. Om een dakkapel veilig te reinigen ervaring en kennis vereiste. Laat je dakkapel daarom deskundig en veilig reinigen door Oudshoorn Totaalreiniging. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn dé specialist in Leiden en omstreken als het aan komt op dakkapelreiniging. Wij slaan geen hoekje over, inclusief de beplating, de regenwaterafvoer, en de ramen en kozijnen.

Mileuvriendelijke oplossingen

Wij werken met moderne millieuvriendelijke middelen en materialen. Kunststof, hout of trespa, door middel van handmatige reiniging verwijderen we alle schimmels, alg, en mos en vuil en het naspoelen met puur osmosewater doet de rest. Onze professionele medewerkers pakken dit professioneel en veilig aan, inclusief vallijnen voor het geval van een onbedoelde misstap of uitglijder.

Met de optionele wax behandeling maken wij uw dakkapellen weer als nieuw zodat uw dakkapel er niet netter uitziet, maar ook langer beschermd is tegen aanslag en vervuiling.

De voordelen op een rijtje

  • Jarenlange ervaring
  • Dé specialist in dakkapelreiniging
  • Professionele medewerkers
  • Veilige werkmethode op hoogte met valbeveiliging
  • Compleet aanbod in reiniging en glasbewassing
  • Gebruik van millieuvriendelijke reinigingsmiddelen
  • Waxbehandeling mogelijk voor extra bescherming
  • Snelle en gemakkelijk betalen met betaallink of automatische incasso

Als je op zoek bent naar een professionele en veilige reiniging van je dakkapel, dan is Oudshoorn Totaalreiniging de juiste keuze. Vraag direct een vrijblijvende prijsopgave aan!

Prijs aanvragen

Vul onderstaand formulier in, of stuur ons een email. Je bericht wordt doorgaans binnen 1 - 2 werkdagen door ons behandeld.

06 132 89 406 niels@oudshoorntotaalreiniging.nl