Dakkapelreiniging

Reinig en voorkom aanslag op je dakkapellen met onze dakkapelreinigingsservice. Gewoon veilig, vanaf straatniveau met onze nieuwe Softwash-methode.

Dakkapel periodiek schoonmaken

Los van het feit dat onderhoud belangrijk is, wil je natuurlijk ook dat je woning er schoon en fris uitziet. Daar hoort ook de dakkapel bij. Moderne dakkapellen zijn onderhoudsarm, maar na verloop van tijd ontstaat er toch groene aanslag en een grauwe waas die lastig te verwijderen is. Daar is nu een oplossing voor: De Softwash methode van Oudshoorn Totaalreiniging.

Softwash

De Softwash-methode is onze nieuwe en effectieve manier om oppervlaktes schoon te maken. Bij deze reiniging maken wij gebruik van lage druk en biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen. Een groot voordeel van deze softwashmethode is dat de organische vervuiling letterlijk bij de wortels wordt aangepakt. Hierdoor blijft het te reinigen oppervlak wel tot 3 keer langer schoon!

Mileuvriendelijk

Laat je dakkapel daarom deskundig en veilig reinigen door Oudshoorn Totaalreiniging. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn dé specialist in Leiden en omstreken als het aan komt op dakkapelreiniging. Wij slaan geen hoekje over, inclusief de beplating en kozijnen. Ook je ramen worden gelijk gewassen; kortom een stralend resultaat. Wij werken met moderne millieuvriendelijke middelen. Kunststof, hout of trespa, door middel van onze Softwashmethode verwijderen we voor langere tijd alle schimmels, alg, mos en vuil. En dat alles voor een wel heel voordelig tarief!

De voordelen op een rijtje

  • Jarenlange ervaring
  • Dé specialist in dakkapelreiniging
  • Professionele medewerkers
  • Compleet aanbod in reiniging en glasbewassing
  • Gebruik van millieuvriendelijke reinigingsmiddelen
  • Snelle en gemakkelijk betalen met betaallink of automatische incasso

Als je op zoek bent naar een professionele en veilige reiniging van je dakkapel, dan is Oudshoorn Totaalreiniging de juiste keuze. Vraag direct een vrijblijvende prijsopgave aan!

Prijs aanvragen

Vul onderstaand formulier in, of stuur ons een email. Je bericht wordt doorgaans binnen 1 - 2 werkdagen door ons behandeld.

06 132 89 406 niels@oudshoorntotaalreiniging.nl