Dakgootreiniging

Een verstopte dakgoot is vervelend. Het kan zorgen voor daklekkage en andere schades, maar gelukkig helpt Oudshoorn Totaalreiniging je graag bij het leeghalen en schoonmaken van dakgoten.

Verstopte dakgoten leeghalen

Uw dakgoot heeft door het jaar heen last van vallende bladeren & takken, mosgroei en vogelnesten. Dit kan zonder onderhoud zorgen voor verzakkingen of lekkages.

De dakgoot reinigen is, door de hoogte, een lastige klus. Maar het regelmatig schoonmaken van je dakgoot is wel erg belangrijk. Oudshoorn Totaalreiniging neemt deze zorgen graag van je over en komt je goten schoonmaken.

Platte daken

Ook platte daken dienen eens in de zoveel tijd leeggehaald te worden, net als bij dakgoten kunnen (over)volle daken leiden tot lekkages met alle gevolgen van dien.

Dakgoot schoonmaken voorkomt wateroverlast

Wanneer je niet tijdig je dakgoot schoon laat maken loop je het risico op een verstopping. Gedurende het hele jaar valt er allerlei vuil in, en met name in de herfst vallen er vaak veel bladeren in je dakgoot. Deze bladeren en het vuil kunnen gemakkelijk leiden tot een verstopte afvoer, met wateroverlast als gevolg.

Overtollig water op daken kan leiden tot lekkages. Water dat langs de muren naar beneden stroomt veroorzaakt schimmel en houtrot. Je dakgoot reinigen en het tijdig en regelmatig laten leeghalen van de dakgoten voorkomt deze problemen.

De grootste glazenwasser van Leiden e.o. met
maandelijks meer dan 1500 tevreden klanten.

Daarom Oudshoorn Totaalreiniging

Al ruim 20 jaar ervaring

Gewoon nette en betrouwbare medewerkers

Jij bepaalt zelf de frequentie van de werkzaamheden

Facturen via email, gemakkelijk online betalen

100% tevreden klanten, daar doen we het voor

Klanten waarderen ons met 4,6/5 sterren op Google

Prijs aanvragen

Vul onderstaand formulier in, of stuur ons een email. Je bericht wordt doorgaans binnen 1 - 2 werkdagen door ons behandeld.

06 132 89 406 niels@oudshoorntotaalreiniging.nl