Gewoon een goede glazenwasser

Wij wassen elke maand bij heel veel woningen de ramen. Hiervoor gebruiken we puur Osmosewater. Dan blijven ze namelijk langer schoon. Ook iets voor jou?

Glasbewassing

Voor het glazen wassen buiten maken we gebruik van het TeleWashsysteem, dat is een lange uitschuifbare steel met borstel. Doordat al het vuil en stof wordt weggespoeld met puur osmosewater blijven je ramen langer schoon. Het glasoppervlak droogt streeploos en strak op zonder dat het drooggetrokken wordt. Voor zover fysiek mogelijk vanaf straatniveau wassen we ook je kozijnen en onderdorpels. Dus alles weer lekker fris!

Ramen zemen binnen

Ook voor binnen zemen binnen ben je bij Oudshoorn Groep aan het goede adres. Voor ramen waar je zelf niet makkelijk bij kunt, of gewoon voor een (periodieke) opfriseurt. Degelijk werk, lekker ouderwetsch met inwasser en trekker. Oja, voor werkzaamheden binnen werken we altijd op tijdafspraak. Dan hoef je dus niet de hele dag verplicht thuis te blijven. Want dat vindt niemand leuk. Lijkt ons.

Modern TelewashSysteem

Glazenwassen doen wij met het moderne Telewash-Systeem. We wassen de ramen door middel van een borstel waar osmose water onder druk uitkomt. Uw ramen drogen streeploos op.

Kozijnen worden in 1 moeite meegenomen, deze blijven daardoor langer mooi en gaan langer mee. Niet alleen schone ramen maar ook weer een fris aangezicht van uw huis.

Voor particulieren, bedrijven en VvE's

Heeft u een winkel, kantoor, bedrijfspand? Wij zorgen voor een fris en schoon voorkomen door onze periodieke glasbewassing. Ook voor veel VvE's verzorgen wij de glasbewassing en portiekreiniging.

De grootste glazenwasser van Leiden en omstreken met
maandelijks meer dan 1500 tevreden klanten.

Daarom Oudshoorn Totaalreiniging

Al ruim 20 jaar ervaring

Gewoon nette en betrouwbare medewerkers

Jij bepaalt zelf de frequentie van de werkzaamheden

Facturen via email, gemakkelijk online betalen

100% tevreden klanten, daar doen we het voor

Klanten waarderen ons met 4,6/5 sterren op Google

Prijs aanvragen

Vul onderstaand formulier in, of stuur ons een email. Je bericht wordt doorgaans binnen 1 - 2 werkdagen door ons behandeld.

06 132 89 406 niels@oudshoorntotaalreiniging.nl