Bedrijfsschoonmaak

Jouw kantoor, bedrijfspand of winkel periodiek schoongemaakt door een betrouwbare partner.

Het visitekaartje van jouw bedrijf

Een eerste indruk kun je maar één keer maken, en een goed verzorgd en uitziet bedrijfspand hoort daarbij. Om te zorgen dat personeel, klanten en andere zakenrelaties een schoon bedrijfspand betreden, is het van belang dat alles er perfect schoon uitziet.

In goede handen

Oudshoorn Totaalreiniging maakt samen met jou een op maat gemaakt schoonmaakplan en voeren dit uit met vakbekwaam en professioneel personeel. Wij zemen de ramen, stofzuigen, maar ook maken we sanitair, liggende delen, bureaus, entreehal, kantines, keukens schoon en sanitairgroepen schoon.

Telewash Systeem

Dit geldt niet allen voor binnen, ook de buitenzijde van je bedijfspand heeft aandacht nodig. Denk hierbij aan parkeerplaatsen, parkeergarage, stoepen, de entree en de bestrating die direct aan je bedrijfspand grenst, waar vaak mos, onkruid en vervuiling al snel de overhand krijgen. En ook de gevel van je bedrijfsunit heeft wellicht een regelmatige reinigingsbeurt nodig. Oudshoorn Totaalreiniging kan dit totaalpakket in eigen beheer moeiteloos voor je uitvoeren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en bespreek de mogelijkheden voor een totale of gedeeltelijke bedrijfsschoonmaak, voor zowel binnen als buiten. We adviseren je graag over welke werkzaamheden en frequenties passen bij jouw situatie.

Prijs aanvragen

Vul onderstaand formulier in, of stuur ons een email. Je bericht wordt doorgaans binnen 1 - 2 werkdagen door ons behandeld.

06 132 89 406 niels@oudshoorntotaalreiniging.nl